Verica Blasko 01

Trajna šminka i zašto Verica Blaško

Kada se odlučite da uradite trajnu šminku na svom licu, da li vam je svejedno kome ćete poveriti taj posao?

Trajna šminka obrva ili trajna šminka usana,  kada je finalni rezultat u pitanju, mogu izgledati lepo, ili ružno.  Ali jedno im je zajedničko. Ostaće trajno…

Iako ne večno, to „trajno“, će vama izgledati kao večnost, ako ne budete zadovoljni, zar ne?

Čini se da je onda najbolje,u samom startu, poverenje ukazati nekome ko je trajno dobar u svom poslu.

Štaviše, trajno prvi,  i trajno priznat, i to već više od 16 godina.

Toliko ima od kada je Verica Blaško uzela u ruke olovke, igle, mašine…..i odlučila da trajna šminka postane njen život.

Pionir u oblasti trajne šminke u Srbiji i svetu

Verica je bila istinski pionir u oblasti trajne šminke. I to ne samo u Srbiji, nego u celom svetu.

Odmah je prepoznala da će ljudi, posebno žene, večno stremiti za boljim i lepšim izgledom. Jer, niko nije savršen. Zato trajna šminka i postoji. Srećom!

Otkriti male tajne i veštine, kojima nesavršenosti na našem licu mogu trajno i da se poprave, i  postati najbolji u tome, bila je Veričina misija.

U saradnji sa Nemačkom kompanijom „Goldeneye“, Verica se otisnula u svet trajne šminke. Priznanja i diplome iz 2005., svedoče uspešnim počecima.

Tajne trajne šminke se nisu mogle učiti kod nas. Verica je putovala, sticala iskustvo i brzo postala prepoznatljiv majstor Permanent makeup-a.

Brojne tehnike i znanja iz oblasti trajne šminke, Verica je donela u naš region. I to prva!

Sada svi dobro znate šta su „puder obrve“, ili „aquarele lips“. Verica je, upravo ove popularne tehnike, prva primenila kod nas.

logo-verica-blasko-2

Predavač na najvažnijim kongresima trajne šminke u svetu

Ipak, u svetu trajne šminke Verica Blaško je napoznatija po „senčenom alajneru“. To je njen zaštitni znak.

Tehnika, zahvaljujući kojoj je Verica, tražen predavač na svim najvažnijim kongresima trajne šminke u svetu.

A to nas dovodi i do priče o edukaciji, kojoj je Verica, već godinama, strastveno posvećena.

Biti majstor trajne šminke, vrhunski makeup artist, koga prepoznaju svuda u svetu, lepa je stvar. Ali još je lepše znanje, i retko dostupne tehnike, podeliti sa kolegama i svima koji žele da uplove u vode trajne šminke.

Verica Blasko 02
Verica Blasko 3

Na taj način, ovaj oblik ulepšavanja, postaje sve popularniji u svetu. Sve je više onih koji žele da svoje lice ulepšaju efektima trajne šminke. Istovremeno, sve su brojniji i oni, koji bi da im umetnost takvog ulepšavanja, postane strast i posao, baš kao što to jesu Verici Blaško.

Zato je Verica toliko aktivna na polju edukacije. Kako kod nas, tako na brojnim kongresima u svetu, od Majamija, preko EU i  Moskve, Vijetnama pa poslednje i do Australije.

Znanje koje je godinama sticala, sa zadovoljstvom deli sa drugima, a za Veričine kurseve, seminare, obuke i predavanja, uvek se traži mesto više, u bilo kom delu sveta.

AKTIVNOSTI

Na ovom sajtu možete se uvek informisati o kursevima, webinarima, obuci za trajnu šminku, pa čak i takmičenjima i ostalim aktuelnostima koje Verica priprema.

Tokom 16 godina rada, Verica je izgradila reputaciju makeup artista čiji učenici postaju majstori trajne šminke, a klijenti zadovoljni napuštaju salon „Eternal beauty“.

Njen rad postao je preoznatljiv medju kolegama i klijentima. A Veričin stil, uveliko je simbol strasti i posvećenosti u svetu trajne šminke, koji, u mnogome zahvaljujući njenom radu, postaje sve popularniji.