PMU konferencija Senceni ajlajner

Verica Blaško je bila učesnik još jedne od najvećih PMU konferencija.

U pitanju je “America The Beautiful” PMU conference koja se održala u Las Vegasu, USA.

Will Anthony, Mary Ritcherson i Teryn Darling su bili odlični domaćini. Ovom prilikom im se  zahvaljujemo na podršci. Njihovo oduševljenje Vericinim radovima za tehnike senčeni ajlajner, pmu lips i puder obrve podelili su i sa osalim posetiocima konferencije.

Senčeni ajlajner predstavlja tehniku koja je jako tražena od klijenata ali zbog svoje specifičnosti veoma je zahtevna za rad. Verica je prisutine upoznala sa svojom jedinstvenom tehnikom senčekog ajlajnera koja je čini jedninstvenom i jednom od najtraženijih artista trajne šminke.

Na osnovu svojih radova i efektnosti prezentovanja Vericu je organizator najveće konferencije trajne šminke u Australiji pozvao da svoje znanje i veštine podeli sa kolegama u Australiji. U pitanju je konferencija za trajnu šminku koja okuplja najveći svetski krem majstora trajne šminke I veoma smo ponosni što će Verica biti u mogućnosti da prezentuje svoje omiljene tehnike: senčeni ajlajner, klasični ajlajner, puder obrve i aquarelle lips.

Konferencija “America The Beautiful” PMU bila je veoma dobro organizovana. Mogli smo videti izuzetno kvalitetne prezentacije i radove iz svih segmenata industrije trajne šminke. Detaljno se govorilo o svim najbitnijim segmentima za uspešnost u posovima trajne šminke. Nama je bilo interesantno čuti mišljenje i razumeti metode koje govore o pravilnom načinu komunikacije sa klijentima koji želi da im se uradi tretman trajne šminke.  Takođe, prezentovane su najbolje tehnike trajne šminke za regije usana, obrva i ajlajnera. Ono što je bilo možda i najznačajnije jeste prezentovanje nove tendencija i trendova u industriji trajne šminke.

Ono što je bilo veoma lepo jeste grad i ambijent gde ce konferencija održavala. Las Vegas je mesto koje živi “25” sati dnevno. Grad u kojem “mrak” ne dolazi. Druženje sa ostalim učesnicima i prezenterima je bilo predivno. Kao retko gde, osetilo se da nema sujete I da sus vi izuzetno pozitivni. Sve je kulminiralo kroz fenomenalnu žurku čija je tema bila provod tokom 80-tih godine.

Na osnovu utisaka I razgovora sa prisutnima možemo zaključiti da je ovo bila jedna od najuspešnijih konferencija na kojima je Verica Blaško učestvovala. Poznanstva su prerasla u prijateljstva koja mogu rezultirati još većom željom za napredovanjem u industriji trajne šminke.

Ono što nam Verica poručuje jeste da će njen senčeni ajlajner poprimiti nove forme i da će u svoje radove uneti niz novina. Novine će prvi videti osobe koje se budu prijavile na najavljeni Webinar koji ona realizuje 21.decembra. Webinar se organizuje da bi se prezentovala tehnika senčeni ajlajner. Tokom Webinara bićete u mogućnosti da vidite sve najbitnije elemente tretmana za tehniku senčeni ajlajner. Verica će demonstrirati kako se radi skica koja je osnova za dobar rezultat. Nakon toga će predstaviti pravilan način sedenja i rada aparatom. Posledično, bićete u mogućnosti da vidite kako se postiže savršen prelaz i gradacij, ono što činije razlika između običnih i vrhunskih tretmana i radova.

Hvala vam što nas pratite jer imamo i spremamo mnogo interesantnih aktivnosti.

Za najvernije spremamo iznennađenja.

Vaši,

Verica Blaško i njen tim

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *