U prethodnoj nedelji realizovali smo edukacija u Majamiju, Florida u saradnji sa kompanijom Microbeaue.

U pitanju je bio kombinovani trening za trajnu šminku.

Predmet edukacije bile su tehnike senčeni ajlajner koji je vodila i realizovala Verica Blaško kao i aquarele lips koju je realizovala Lulu Siciliano.

Tokom novembra meseca prethodne godine imali smo sličnu aktivnost s tim da je Verica Blaško prezentovala i održala obuku za tehniku “puder obrve”. Zbog velike zainteresovanosti i raspodatih mesta ponovili smo aktivnost i napravili još jedan korak više ka unapređenju i promovisanju trajne šminke. Na osnovu utisaka i informacija prisutnih zaključujemo da smo prevazišli njihova očekivanja. Nadamo se da će učesnice nastaviti uporno da vežbaju, da unapređuju svoje znanje i da ćemo imati veliki broj zadovoljnih klijenata za tehnike senčeni ajlajner, senčenje usana (aquarele lips) i puder obrve.

Na kraju ćemo kroz fotografije podeliti deo atmosfere sa vama koja je bila izuzetno pozitivna i kreativna tokom edukacije za trajnu šminku.

Takođe, bilo bi dobro da nastavite da pratite naše aktivnosti jer imamo još mnogo novina koje su jedinstvene za trajnu šminku i koje će učiniti da trajna šminka a naročito omiljena tehnika Verice Blaško, senčeni ajlajner bude još poznatija i traženija od klijenata.

Pišite nam u slučaju da želite da vam prenesemo neko znanje i iskustvo u vezi sa ostalim delovima koje čine svet trajne šminke inspirativnim.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *