Senčeni ajlajner je izuzetno zahtevna tehnika, možda i najkompleksnija u svetu trajne šminke. Od majstora zahteva izuzetno mnogo veština koje se ne mogu brzo naučiti, savladati i primeniti.

Jedno je sigurno i bitno, kao i kod bilo kog drugog posla koji se uspešno obavljanja. U pitanju je Istrajnost.

Da bise uspelo i postigli željeni ciljevi potrebno je da čovek bude istrajan. Jedan od primera istrajnosti jeste Nikola Tesla. Dečak rođen u srpskom selu Smiljane u Lici, imao je želju da realizuje svoje dečačke vizije. Na tom putu naišao je na podsmeh i sprdnju okruženja kao i surovu zlobu ljudi iz struke i nauke.

Istrajnost i vera u sebe učinili su ga jedninstvenim i verovatno najznačajnijim naučnikom koji svet pamti i beleži.

Postavite pitanje sebi, koliko puta ste bili suočeni sa surovošću neposrednog okruženja a uspeli da se uzdignete i budete još bolji. U sadašnjem svetu odgovor je veoma prost i jednostavan. Svakodnevno.

Zaključujemo i poručujemo, snagu uspeha tražite u sebi. Ne postoji primer da iskreni trud i istrajnost nisu dali pozitivan rezultat. Rezultati često nisu direktni i vidljivi ali jedno je sigurno, oni dugoročno dolaze. Zato se trudite da se svakodnevno unapređujete i napredujete jer će potvrda vremenom doći.

Koliko god da vam je senčeni ajlajner danas dalek, svakodnevnom vežbom bez kalkulacije doći će prve potvrde i rezultati. Nakon toga, samo je nebo granica.

pošaljite upit na mail pmu.vericablasko@gmail.com

Senčeni ajlajner je moja inspiracija.

Voli Vas Verica Blaško.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *