Još jedan edukacija u Mađarskoj prošla je više nego fantastično. Budimpešta je ovoga puta bilo mesto okupljanja i u tim danima sigurno centar trajne šminke u Evropi i šire.

Na jednom prostoru u srcu Budimpešte okupio se veliki broj izuzetnih profesionalaca  i osoba željih znanja. Ovom prilikom želeli bismo da se zahvalimo svim prisutnima kao i organizatoru jer smo u 4 dana uspeli da realizujemo 2 napredne edukacije za osobe koje su već autoriteti na polju trajne šminke i koje svojim radovima svakodnevno oduševljavaju svoje klijente.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da Verica podeli svoje znanje koje je gradila preko 16 godina i uspela da u tom periodu definiše jedinstven i prepoznatljiv stil.

Dve pune klase imale su mogućnost da se upoznaju sa Veričinim stilom rada i spoznaju način realizacije tri tehnike: puder obvre, perfect lips (senčenje usana) i senčeni ajlajner.

Puder tehnika je i dalje najtraženija tehnika trajne šminke obrva s obzirom da zaceljeni rezultati klijente čine zadovoljnim. Nakon zaceljenja, savršeno realizovan tretman puder obrva deluje nestvarno efektno s obzirom da se stapa sa prirodom lica osobe i čini je više karakternom.

Perfect lips /senčenje usana/ postalo je sve traženije kod dama iz razloga što u dužem vremenskom periodu obezbeđuje senzualan izgled. Lepo urađen tretman odiše preciznošću i ostavlja utisak da se radi o negovanoj dami koja vodi računa o sebi i svim bitnim detaljima koje krase njeno lice.

Senčeni ajlajner je tehnika koja je zahvaljujući Verici postala veoma tražena i popularna kod dama. Takođe, Verica je svojim izuzetnim radovima postala brend za pomenutu tehniku i učesnik svih najbitnijih konferencija trajne šminke širom celog sveta. Tokom masterclasa u Budimpešti pokušala je da inspiriše dame i motiviše ih da senčeni ajljaner rade još bolje kako bismo kreirali još veću potrebu i želju kod klijenata.

U narednim mesecima imaćemo izuzetno veliki broj aktivnosti pa vam savetujemo da nas pratite i aktivno učestvujete. Svojim sugestijama i predlozima možete sebi i nama pomoći da budemo još efektniji i efikasniji. Pomozite nam da svet trajne šminke učinimo još boljim  i traženijim od strane klijenata.

Fotografije sa edukacije iz Budimpešte mogu vam poslužiti da osetite deo atmosfere i da se kod Vas probudi želja i volja za realizacijom tretmana ili usavršavanjem kroz jedan od vidova edukacija koje realizuje Verica Blaško, PMU Master Instructor.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *