U toku je edukacija za veoma popularnu tehniku trajne šminke obrva. Verica Blaško je pre par godina donela i afirmisala tehniku “puder obrve” koja je postala izuzetno tražena.

Savršenost radova Verice Blaško kao i izuzetan nivo kvaliteta edukacija prepoznat je od strane brojnih klijenata širom regiona što rezultira stalno popunjenim edukacijama. Svakom novom edukacijom Verica pomera granice i čitavu industriju trajne šminke čini još atraktivnijom za krajnje korisnike.

Tokom edukacija Verica prenosi svo znanje koje je sticala i gradila tokom 16 godina bavljenja trajnom šminkom. Na izuzetno efikasan način polaznici jako brzo dolaze do teorijskog i praktičnog znanja u vezi sa pravilnim korišćenjem osnovnog materijala za rad. Verica jednostavno i intuitivno demonstrira rad sa različitim aparatima, pravilan način sedenja tokom rada, pravilan način držanja aparata i mnogo toga što može napraviti kapitalnu razliku između običnog i vrhunski edukovanog majstora.

Očekujemo da nam i u narednom periodu poklanjate poverenje jer smo mi sa Vericom na čelu spremni da i dalje uporno radimo na unapređenju kvaliteta svih naših servisa. Takođe, stalnim prisustvom na svim najznačajnijim kongresima trajne šminke u svetu Verica svojim polaznicima obezbeđuje aktuelnost i dostupnost informacijama u vezi sa svim najnovijim trendovima u industriji trajne šminke.

U narednom periodu očekujte još novina jer Verica i mi kao njen tim spremamo dosta noviteta koje će samo oplemeniti i još više aktuelizovati trajnu šminku.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *